Om oss

Bergen Tak og Vedlikehold AS ble etablert mars 2018, og er lokalisert sentralt i Bergen.

Bedriften har fagbrev som blikkenslager, og har mange års erfaring innen yrket.

Vi har både taktekkere, blikkenslagere og tømrere.

Vi tilbyr tjenester innenfor alle typer tak og blikkenslager tjenester samt vedlikehold.

Bergen Tak og Vedlikehold AS utfører alt innen taktekkere, blikkenslagere og tømrere .

Vi ønsker å være en seriøs og pålitelig samarbeidspartner, som i prosessen etterstreber høy kvalitet til riktig tid og pris. Gjennom trivelige og dyktige medarbeidere som viser interesse og engasjement, har vi lykkes i å etablere oss som en konkurransekraftig aktør med bred kunnskapsflate. Derfor har vi streng kvalitetssikring underveis og oppfølging i etterkant, som sikrer deg et optimalt resultat. Vi ser på det som vårt hovedansvar at jobben som er gjort alltid er i tråd med avtalen som er inngått på forhånd. Bergen tak og vedlikehold AS har alle de ressurser som skal til for å følge med i en bransje i kontinuerlig utvikling. Stadig høyere krav til kunnskap, kompetanse og teknologi, er realiteter vi tar på alvor.

Trenger du nytt tak, eller har et tak som lekker, eller ønsker du en serviceavtale? Da er det trygt å bruke fagfolk som har vært i bransjen i mange år. Vi legger vår ære i å levere tjenester med bunnsolid kvalitet i tråd med inngåtte avtaler.

Vi har sikret tilgang til de beste produktene på markedet for å gi deg som kunde den beste kvaliteten. Enten du trenger hjelp til taket på ditt private hjem, til bedriften, til borettslaget eller ønsker tilbud på nybygg, kan vi hjelpe til. Vi tar også de små serviceoppdragene i området, som å fjerne snø fra tak, bytte ødelagte takstein eller fjerne mose for å nevne noe.

Våre samarbeidspartnere